4 bevált tipp az immunrendszered erősítéséhez

Csak nehezen mászol ki egy-egy betegségből, vagy harcolsz az allergiával? Valószínűleg az immunrendszered már nem bírja a folyamatos terhelést, és nem tud jól funkcionálni. De mit lehet tenni azért, hogy védekező rendszerünk ne kerüljön kimerült és leharcolt állapotba?

Íme, 4 megoldás, amit érdemes kipróbálni:

1. Ne adj neki felesleges, értelmetlen feladatokat

MEGOLDÁS: Ha a nehézfémeket kiméregtelenítjük a szervezetünkből, nagymértékben tehermentesítjük védekező rendszerünket. A szervezet tehermentesítésére, megtisztítására ajánlott évente kétszer időt szánni! Ehhez segítséget találsz >>> itt


2. Folyamatosan gondoskodj az ásványi anyagokról

MEGOLDÁS: Kiváló minőségű étrend-kiegészítőkkel segíthetjük a folyamatot. Amire figyelnünk kell, hogy olyan készítményeket válasszunk, amelyben az ásványi anyagok a természeteshez hasonló, ORGANIKUS, SZERVES formában vannak jelen, hiszen csak így biztosított azok teljes mértékű hasznosulása és beépülése.

Például: a vashiány pótlásában a Humicin huminsavas készítménye számtalan esetben bizonyított már.


3. Minőségi élelmiszereket fogyassz

MEGOLDÁS: Mellőzzük a finomított lisztet, finomított cukrot, lehetőség szerint minél kevesebb tejterméket fogyasszunk.


4. Kevesebbet stresszelj


MEGOLDÁS: Számos technika létezik a stressz megfelelő levezetésére, alkalmazzuk ezeket: sportolás, relaxációs technikák, autogén tréning, meditáció, jóga, de segíthet az aromaterápia, különböző masszázsformák, szaunázás stb.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!