A méregtelenítés 7+1 eredménye

Kérdés: 

Miért érdemes méregteleníteni, és mik az eredményei egy kúrának?

A szakértő válaszol:

Mutatok 7+1 pontot, amiért Neked is jó, ha tehermentesíted a szervezetedet! Sokat segíthet a méregtelenítésben, ha tudod, mire számíthatsz utána, milyen eredményeket várhatsz el egy kúrától.

Íme, 7+1 dolog, amit a méregtelenítés maga után von:

1. Tele leszel energiával

A méregtelenítők legnagyobb többsége arról számol be, hogy hihetetlenül energikusnak érzik magukat a kúra után. Ez azért van így, mert a méregtelenítés során pont a kávét, a cukrot és a finomított szénhidrátokat (finomított cukor, finomított liszt) váltjuk ki friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, amik a természet energiabombái, a mesterséges anyagok mérgei nélkül. Mivel a méregtelenítés elengedhetetlen lépése a megfelelő hidratálás, ez is okozhatja az energikusságot.

2. Erősebb lesz az immunrendszered

Az immunrendszered is hálás lesz a méregtelenítés után, mert amikor tehermentesíted a szervezetedet, a szerveid végre úgy funkcionálhatnak, ahogy az természetes lenne, nem kell a mérgekkel harcolniuk. Így a vitaminokat és az ásványi anyagokat is jobban be tudja építeni a szervezeted.

3. Megszépül a bőröd

A bőrünk a legnagyobb felületű testrészünk, így érthető, hogy a méregtelenítés is pozitív hatással van rá. Kiváló eredményt érhetsz el, ha a kúra során rendszeresen szaunázol, így kiizzadod a méreganyagok egy részét. A méregtelenítés végén számíthatsz arra, hogy ragyogó, tiszta és puhább lesz a bőröd.

4. Jobb lesz a leheleted

Talán furcsán hangzik elsőre, de a méregtelenítés eredményeként az emésztőrendszer újra jól funkcionál, és ez bizony hatással van a leheletre is.

5. Hozzászoksz az egészséges életmódhoz

A rossz szokásoktól nehéz megszabadulni, de egy tisztességesen végigvitt méregtelenítő kúra jó határvonal lehet: könnyebb lesz távol tartani magad a cukortól, üdítőktől, nassoktól, egészségtelen ételektől. A méregtelenítés után azon kaphatod magad, hogy sokkal egészségesebben élsz, mint előtte.

6. Tisztábban gondolkozol

A méregtelenítésben résztvevők gyakran számolnak be arról, hogy a kúra után sokkal élesebben fog az agyuk, kevésbé fáradnak el, gyorsabban reagálnak. Ez is a cukor- és szénhidrátbevitel megvonásából ered.

7. A hajad is egészségesebb lesz

Sokan említik, hogy a kúra után a hajukon is észrevesznek változást, selymesebb és egészségesebb lesz. Természetesen ez is annak köszönhető, hogy a szervezeted megszabadult a mérgektől.

+1 Jobban fogod érezni magad

Összességében elmondható, hogy minden téren javulást érzel, könnyebbnek érzed majd magad, az élet minden területét jobban éled meg. Amikor befejezed a méregtelenítő kúrát, fontos, hogy ne térj vissza rögtön a régi életmódodhoz, próbáld beépíteni a mindennapokba az egészséges szokásokat, így biztosíthatod, hogy a kúra eredménye a lehető legtovább tartson, és az élet minden pillanatát teljes egészében átélhesd.

Még egy profi tipp:

A Humicin Natúr készítmény segít abban, hogy a lerakódott és rendkívül veszélyes nehézfémektől is megszabadulhass, amik különben egy sima méregtelenítés útján sajnos nem távolíthatók el a szervezetből.

Remélem, hogy Neked is sikerül a méregtelenítés és Te is átéled majd a fenti eredményeket.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!