Hogyan jussunk elegendő ásványi anyaghoz?

Amikor valami elkezd elromlani a szervezetünkben, az okok szinte mindig kapcsolatba hozhatók az ásványi anyagok hiányával.

Miért nem jutunk hozzá az ásványi anyagokhoz az élelmiszerekből?

Sok oka van annak, hogy miért nem tudunk elegendő ásványi anyagot fogyasztani. A legfőbb ok, hogy az 1960-as évektől kezdve nagyüzemivé vált a mezőgazdaság, ahol a termésátlagok növelése érdekében különböző talajtisztító módszereket és vegyi anyagokat kezdtek el használni, elsősorban rovarirtószereket és műtrágyákat.

Szomorú tény, hogy az élelmiszereink minősége olyan mértékben csökkent, hogy már nem tudunk minden tápanyagot csak az élelmiszereinkből kinyerni.

És mivel az ásványi anyagok mennyisége csökken az élelmiszerekben, az egészségügyi problémák száma elkerülhetetlenül emelkedik. Például számos szívbetegség összefügg az ásványi anyagok (a króm, a réz, a magnézium, a szelén és a kálium) hiányával.

Az is elbizonytalaníthat minket, hogy szinte hegységnyi információ található az interneten az életmód-változtatásról és az egészséges életről, amelyek mindegyike a modernkori problémák megszüntetését ígéri. De persze nem mind arany, ami fénylik, vannak olyan készítmények, amivel még nagyobb kárt okozunk a szervezetünkben. Időnként úgy tűnhet, lehetetlen egészségesebb életmódot élni, olyan sok minden dolgozik ez ellen.

Így vihetünk be elegendő ásványi anyagot a szervezetünkbe

Ismerjen meg egy ősi és TERMÉSZETES anyagot, amely évszázadok óta segíti az emberi szervezet működését, és amire most még nagyobb szükségünk van, mint eddig valaha. Ez pedig nem más, mint a huminsav.

Ez a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamatai során keletkezik, és tőzegből nyerhető ki.

Hogyan működik a huminsav?

A huminsav pozitív biokémiai hatása az emberi szervezetre 3 mondatra egyszerűsíthető:

  • A huminsav olyan ősi anyag, amely bővelkedik ásványi anyagokban,
  • Az ásványi anyagok elengedhetetlenül fontosak, ha egészséges és hosszú életet szeretnénk élni,
  • A szervezet tudja, hogyan alkalmazza a huminsavat, mivel olyan fiziológiai folyamatokat kapcsol be, amelyek aktiválják a szervezet egyes biológiai funkcióit, például a betegségmegelőzést.

A huminsav áldásos hatása révén tehát a makro- és mikroelemek, nyomelemek (pl. magnézium, vas, króm, cink, réz, szelén) a megfelelő formában és a megfelelő mértékben tudnak felszívódni, és hasznosulni a szervezetben.

Remélem, számodra is bizonyossá vált, hogy érdemes huminsavat tartalmazó készítményt szedni, méghozzá minél előbb!

(A bejegyzés a https://wellnessmama.com/61295/humic-acid-uses-benefits/ angol nyelvű cikk alapján készült.)

A kiváló minőségű huminsavat tartalmazó készítményeket megrendelheted a lenti képekre kattintva!


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!