Így csináld profi módon: egészséges élet könnyedén, 3 lépésben

Van 3 egyszerű lépés, amivel a szervezeted megszabadul a mérgektől és hatékonyan kezdi feldolgozni a bevitt ásványi anyagokat és a vitaminokat. Most elárulom, mi ez a 3 lépés:

Kép forrása: compassphs.com

  • Ki a nehézfémekkel!

Szoktál levegőt venni, enni és inni? Ha igen, akkor a Te szervezetedbe is lerakódnak ezek a mérgek. Így lesz a szervezetedben kimutatható higany, ólom, a cigarettázással bejuttatott kadmium és az egyéb környezeti szennyeződések nyomai (DDT és egyéb növényvédőszerek). Ezeket a huminsav segítségével ki tudod űzni a szervezetedből, ezért az ELSŐ LÉPÉS egy huminsav-kúra. Kattints ide a további részletekért.

Kép forrása: drsarahbrewer.com

  • Be az ásványi anyagokkal!

Nagyon fontos, hogy a szervezetedben megfelelő mennyiségű ásványi anyag legyen, mert a hiányuk rengeteg betegséghez vezethet. Szeded a vasat, de még sincs eredménye? Króm- vagy szelénhiányban szenvedsz hosszú ideje? Lehet, hogy rosszul viszed be az ásványi anyagokat, ha nincs semmi javulás. A huminsav ebben is segít: ha huminsavval kombinált készítményt szedsz, ez a csodálatos anyag gondoskodik arról, hogy sokkal jobban felszívódjon a hasznos ásványi anyag, hogy jobban beépüljön a vas, a króm, a szelén… Tehát a MÁSODIK LÉPÉS az, hogy hatásosan vidd be az ásványi anyagot. Ehhez itt találsz segítséget.

Kép forrása: tampacardio.com

  • Most jöhet a vitamin!

Nem hagyhatod ki az első két lépést, mert a HARMADIK LÉPÉS erre a kettőre épül. Ugyanis ha nincs kellő mennyiségű ásványi anyag a szervezetedben, akkor hiába szeded lelkiismeretesen a vitamint, nem fog jól felszívódni, hanem a nagy része kiürül a szervezetedből anélkül, hogy jótékony hatásaiból profitálhattál volna.

Ha megfogadod a fentieket, a kúra végén azon kapod magad, hogy energikusabb és egészségesebb vagy, hiszen megszabadultál a mérgektől és az ásványi anyagok, vitaminok végre hatékonyan segítik a szervezetedet.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!
huminsav, ásványi anyag, vitamin, nehézfém, méregtelenítés