Így enyhítsd a dohányzás káros hatását

Mindenki tudja, hogy a dohányzás mennyire káros az egészségünkre, nap mint nap halljuk, szembesülünk vele a cigarettás dobozokon, stb.

Azt azonban már csak kevesen tudják, hogy konkrétan mi ennek az oka, hogy miért olyan veszélyes a dohányzás az egészségünkre.

Aki dohányzik, az egy nagyon veszélyes és mérgező, toxikus nehézfémmel, a kadmiummal szennyezi a szervezetét.

Ezt a nehézfémet minden nemzetközi szervezet rákkeltő anyagnak minősítette. A kadmium súlyosan mérgező a vesékre, a májra, a csontokra, a herékre, súlyosan összezavarja a hormonrendszert, az immunrendszer működését, és súlyos károkat okoz a szív- és érrendszer egészséges működésében.

Aki tehát dohányzik, tulajdonképpen nap mint nap, sőt, naponta többször is beviszi a szervezetébe ezt a rendkívül káros és toxikus nehézfémet.

Számukra van egy jó hírem.

A nehézfémeket, köztük a kadmiumot is, képesek vagyunk kivezetni a szervezetünkből.

De van rossz hír is, a nem dohányosoknak.

A rossz hír az, hogy aki nem dohányzik, az is nagyon sok helyen találkozhat a kadmiummal és a többi nehézfémmel. A fosszilis tüzelőanyagok égetésével, a foszfát alapú műtrágya használatával a levegőben és a talajban, ezáltal a növényekben és az állatok húsából sajnos bejut a szervezetünkbe ez a rendkívül veszélyes anyag, dohányzás nélkül is.

Mit tehetünk ellene?

A Humicin termékcsalád Natúr termékét ajánlom nehézfém-méregtelenítésre, mert a huminsav képes kivinni a szervezetből, képes a sejtekből kivezetni a nehézfémet, azt inaktiválni, és eltávolítani az emberi szervezetből. A leghatásosabb, ha egy 3 hónapos méregtelenítő kúrát tartunk, mert ezzel már nagyon sokat teszünk az egészségünkért.

Aki még többet szeretne tenni, végezzen évente két kúrát: egyszer tavasszal és egyszer ősszel 3 hónapig.

Ezután a szeléntartalmú Humicin szedésével tovább javíthatjuk a szervezetünk egészségét. A szelén ugyanis kiváló antioxidáns, képes felvenni a harcot a sejtkárosító szabadgyökök ellen, és megvédi sejtjeinket az oxidatív stressztől.

Hadd ismertessek egy konkrét példát:
egy kedves barátom, aki sajnos láncdohányos, úgy döntött, hogy elvégez egy 3 hónapos Natúr kúrát, azóta pedig a szeléntartalmú Humicin készítményt szedi. Megkérdeztem tőle, hogyan érzi magát, amire ezt válaszolta: 

„Adrienn, mióta ezeket a termékeket szedem, azóta érzem újra embernek magam.”

Ez is bemutatja, hogy egy nehézfém-méregtelenítő kúra mennyit tud segíteni a szervezetünkön, az általános közérzetünkön, az állapotunkon.

Megdöbbentő az a friss statisztikai adat, ami szerint Magyarország a világon a hatodik legegészségtelenebb ország, és a kutatók a dohányzást vették alapul a mérésnél. Hihetetlen mennyiségű cigarettát szívunk el egy évben, igazi dohányos nemzet vagyunk, sajnos.

Ezért jó hír, hogy aki ennek ellenére tenne az egészségéért, van megoldás: a huminsav nehézfém-kivezető tulajdonsága jó segítség lehet a dohányosok és nem-dohányosok egészségének megőrzése érdekében.  


Képek forrása: MauSehat.com, newsmobile.in,  growingmagazine.com, gdblogs.shu.ac.uk, mirror.co.uk, radiantwonder.comHa tetszett a cikk oszd meg másokkal is!
dohányzás, káros, kadmium, huminsav, szelén