Méregtelenítés: hogyan? Miként? Melyik módszert válasszam?

Szeretnék méregteleníteni, de úgy érzem, elveszek a sok módszer között... Kérem, segítsenek eligazodni a kérdésben! Köszönöm!

Kérdés:

Szeretnék méregteleníteni, de úgy érzem, elveszek a sok módszer között... Kérem, segítsenek eligazodni a kérdésben! Köszönöm!

A szakértő válaszol:

Mi is az a MÉREGTELENÍTÉS?
A világ legtermészetesebb dolga! Hiszen szervezetünk, ez a „precíziós műszer”, önjáró módon, nap mint nap folyamatosan végzi ezt a bonyolult és összetett feladatot, összegyűjti a számára felesleges, megterhelő és mérgező anyagokat, majd megszabadul tőlük. Olyan észrevétlenül megy végbe ez a folyamat, mint a szívverésünk, lélegzetvételünk, fel sem tűnik számunkra. Vannak méregtelenítésre szakosodott szerveink, amik „hivatalból” elvégzik a takarító munkát.

  • MÁJUNK a méregtelenítés központi szerve, kiszűri a vérből a mesterséges anyagokat, kemikáliákat, gyógyszermaradványokat, toxikus anyagokat.
  • VESÉNK, BŐRÜNK, TÜDŐNK pedig segít megszabadítani a szervezetet a felesleges anyagoktól, és a külvilágba visszajuttatni azokat.

Napjainkban mesterséges környezetünkben hatalmas mennyiségű káros vegyi anyaggal találkozik szervezetünk a leghétköznapibb tevékenységeink során. Ezek az ártó anyagok ott vannak a levegőben, vízben, talajban, élelmiszereinkben, tisztálkodó- és tisztítószereinkben, gyógyszereinkben stb.

payment.jpg

(Kép forrása: https://cdn-az.allevents.in/banners/776e65027b8f8192348943314ed4a00c)

Így májunk már csak nagy nehézségek árán tud megbirkózni a vérünkben keringő túlzott mennyiségű méreganyaggal, ezért van szükség arra, hogy kívülről beavatkozzunk, és SEGÍTSÜK SZERVEINK MÉREGTELENÍTŐ MUNKÁJÁT.

  • amikor gyógyteákat fogyasztunk, májunkat, vesénket tisztítjuk,
  • amikor léböjt kúrát, gyümölcsnapokat tartunk, mintegy átmossuk szervezetünket, ezáltal is hatékonyabban képes tisztulni,
  • amikor tartózkodunk a húsevéstől, vállaljuk, hogy pár napig-hétig kevesebb nehezen feldolgozható anyagot juttatunk a szervezetbe, megkönnyítve a munkáját,
  • a szaunában bőrünknek segítünk, hiszen a fokozott verejtékezés még több toxikus anyagot juttat a külvilágba,
  • nyirokmasszázs során többszörösére nő a nyirokáramlás, így fokozódik a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürülése,
  • a jógában széles tartományban átmozgatjuk a testet, így fokozódik a vér- és nyirokáramlás, a jógalégzés segíti a tüdőn keresztüli méregtelenítést.

A jól ismert méregtelenítési technikákkal tehát hozzájárulunk, hogy szervezetünktől átvegyük a megnövekedett terhek egy részét, segítsünk, hogy a „beépített automata méregtelenítő program” megfelelően lefusson, hiszen ellenkező esetben a felgyülemlett salakanyagok, méreganyagok egészségügyi problémákhoz vezetnének.

Vannak azonban olyan ártalmas betolakodók, amelyekkel szervezetünk alaphelyzetben sem tudja maradéktalanul felvenni a versenyt. Ezek pedig a NEHÉZFÉMEK.

Nehézfémeket méregteleníteni nem könnyű feladat. Ezekkel szemben a jól ismert méregtelenítési technikák sajnos nem működnek, és szervezetünknek sincs rá jól bevált módszere!

Hogyan rakódnak le hosszú évekre, évtizedekre a legfontosabb szerveinkbe a nehézfémek?

  • az amalgám fogtömésekkel és oltásokkal szervezetünkbe került higany,
  • a dohányzással a levegőbe, és onnan a tüdőnkbe került kadmium,
  • a „múlt emlékeként” az üzemanyagainkból a levegőben maradt ólom,
  • az alumínium a kozmetikai szerekből, csomagolóanyagokból, amely bár nem nehézfém, de toxicitás szempontjából mindenképpen a veszélyes fémek közé tartozik,
  • a műtrágyázott földben termett zöldségeink, gyümölcseink nehézfém-tartalma

Ezek folyamatosan mérgezik a szervezetünket, idővel kellemetlen tüneteket, betegségeket okozva.

Speciális méregtelenítéssel, és egy 100%-ban TERMÉSZETES ANYAG segítségével azonban a NEHÉZFÉMEKET is ki tudjuk űzni a szervezetünkből. Ez a természetes anyag a tőzegből kinyerhető HUMINSAV, amely kelátkötéssel képes magához kötni a nehézfémeket és kivezetni a sejtfalon keresztül a sejtekből.

Amikor tehát méregtelenítünk, jusson eszünkbe, hogy csak akkor tisztulunk meg tökéletesen, ha a nehézfémek is eltűnnek a szervezetünkből. Ezt a takarító munkát azonban át kell vállalnunk szervezetünktől, itt aktív beavatkozás szükséges a részünkről.

Adjunk meg minden segítséget testünknek, hogy megtisztulva, megújulva még hosszú ideig könnyű, gondtalan, egészséges életet biztosíthasson számunkra!

teljes_meregtelenites_gomb.PNG


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!