Tisztítókúra: így tehermentesítsd a szervezeted

Sajnos a 21. század „mellékhatása”, hogy mindenütt körülvesznek minket a káros anyagok, a nehézfémek, kikerülni sem tudjuk őket. Főleg tavasszal érezzük azt, hogy szeretnénk megújulni, szeretnénk új erőre kapni. Mi tehát a megoldás? Méregtelenítsünk!

Sajnos a 21. század „mellékhatása”, hogy mindenütt körülvesznek minket a káros anyagok, a nehézfémek, kikerülni sem tudjuk őket. Főleg tavasszal érezzük azt, hogy szeretnénk megújulni, szeretnénk új erőre kapni.

Mi tehát a megoldás? Méregtelenítsünk!

De nem mindegy, hogyan! Mindenki legalább 10 féle méregtelenítési módszert ismer, 2-3-at talán Te is kipróbáltál már életedben. Bármilyen méregtelenítési módszert is használunk, már sokat teszünk az egészségünkért.

A méregtelenítéssel kapcsolatban rengeteg hit és tévhit kering a köztudatban, az alábbi videómban segítek eligazodni ezek között:


Léböjtölünk, gyümölcsnapokat, vagy húsmentes napokat iktatunk be étrendünkbe, méregtelenítő nyirokmasszázsra járunk, szaunázunk, speciális jógagyakorlatokat végzünk (5 tibeti jógagyakorlat), sportolunk stb.


zold_lotty_nem_eleg_fekete.jpg
Kép forrása: http://goo.gl/d1x15g 

Ezek a módszerek nagyon jók, azonban a nehézfémeket még ezekkel sem tudjuk elmozdítani a szervezetünkből, ahhoz speciális méregtelenítésre van szükség.

A TERMÉSZET EBBEN IS ÓRIÁSI SEGÍTSÉGET NYÚJT NEKÜNK, A TERMÉSZETBEN OTT VAN A MEGOLDÁS.

A homogén karbonkori növényzetből keletkezett tőzegből kinyerhető HUMINSAV az a csodálatos anyag, amely a nehézfém-méregtelenítésben hasznos segítőtársunk lehet. A huminsav kelátkötéssel képes magához kötni a fémionokat, és ily módon kivezetni a sejtfalon keresztül a sejtekből. 

Ha méregteleníteni szeretnél, mindenképpen ismerd meg ezt az anyagot, hogy a kúra hatásos legyen. Az alábbi videómban elárulom a részleteket:


Ha nehézfémet szeretnél méregteleníteni, keresd a Humicin® étrend-kiegészítő termékcsalád Natúr termékét! Naponta 2 kapszula, és az ártó nehézfémek távoznak a szervezetedből. A méregtelenítő kúrát 3 hónapig ajánlott végezni, de már az első hónap után elkezd tisztulni és felszabadulni a szervezeted.

  humicin_gomb1.PNG

Milyen tünetekkel járhat egy méregtelenítő kúra? Erről viszonylag kevés szó esik! Ezért készítettem el a videósorozat 3. részét, ebből megtudod, mire számíts, ha belefogsz egy ilyen kúrába.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!