Sokkoló: folyamatosan mérgek szivárognak a Dunába! Hogyan védekezzünk a toxikus anyagok ellen?

Magyarországon mindig büszkék voltunk a vizeink kiváló minőségére, nálunk a csapvizet is bátran lehetett fogyasztani. Ezért volt sokkoló az a hír, miszerint mérgező, rákkeltő anyag szivárog a Dunába az óbudai Gázgyár területéről. Egyéb veszélyes anyagok mellett: ARZÉN és ÓLOM, toxikus nehézfémek!

Amíg a hatóságok tehetetlenek és egymásra mutogatnak, mi továbbra is fogyasztjuk a mérgeket, folyamatosan juttatjuk be a szervezetünkbe a káros anyagokat.

Mit tehetünk, hogy megszabaduljunk a vízben található mérgektől?

Sokan nem fogyasztanak csapvizet, inkább ásványvizet vásárolnak. Ez is lehet egyfajta védekezés, bár többen felhívják a figyelmet arra, hogy a műanyag palackban álló víz minősége nem garantálható, a műanyagból bizony kerülhet káros anyag a vízbe. Arról nem beszélve, hogy mekkora környezetszennyezést jelent a rengeteg műanyag flakon. 

És hát a zöldséget, gyümölcsöt továbbra is csapvízben mossuk meg, a főzés előkészítésekor is a csapvizet használjuk, tehát csak félmegoldás az ásványvíz fogyasztása.

Másik megoldás a vízszűrők beszerzése. Nem pénztárcakímélő megoldás, de legalább hatékony, bátran fogyaszthatjuk a csapvizet egy megbízható, magas minőségű készülék mellett, és az ételek elkészítésénél is nyugodtan használhatjuk a csapból nyert vizet. 


Viszont arról ne feledkezzünk meg, hogy tisztálkodás közben is érintkezünk a csapvízzel, és a bőrünkön keresztül is bejutnak a káros anyagok a szervezetünkbe. És hiába védekezünk az otthonunkban, más helyeken érintkezünk csapvízzel, vagy fogyasztunk olyan ételt, aminek az elkészítését nem tudjuk ellenőrizni.


A huminsav kúra az egyetlen olyan TERMÉSZETES megoldás, amelynek során a szervezetedet megszabadítod a már felgyülemlett mérgező anyagoktól, amik sajnos így vagy úgy, de bejutnak a szervezetedbe, bármennyire is próbálod elkerülni őket.

A huminsav ugyanis "megfogja" a toxikus anyagokat és kitessékeli őket a szervezetedből, ráadásul közben hasznos ásványi anyagokat is bejuttat a szervezetedbe, vagyis kétszeresen is segít, hogy egészséges és energikus maradj, a szennyezett környezetünk ellenére is.


KATTINTS IDE, ha még többet szeretnél megtudni a huminsav működéséről!


Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!