Vélemények


" Különösen nőknél komoly probléma a vashiány, menstruációs zavarok esetén. Terhesség ideje alatt a vaspótlás nélkülözhetetlen, az egészséges magzati fejlődés érdekében is. Gyermek és idős korban is óvatosan kell kezelni a vashiányt. Összefoglalva 20 éves tapasztalatomat elmondhatom​: a Humicin vaskészítménye nagyon biztonságos, jól tolerálható termék, amely vashiány esetén minden gyakorló orvos számára megnyugtató terápiás válasz." \r\nSzolnoki Doktor úr

„A Humicin® sok éves használata a holisztikus fogorvoslásban igazolja nélkülözhetetlen méregtelenítő hatását a nehézfém kivezetésben. A tapasztalat azt mutatja, hogy méregteleníti a bélrendszert a nehézfémektől (higany, ólom, kadmium) és egyéb környezeti szennyeződésektől (DDT és egyéb növényvédőszerek) és a radioaktív anyagoktól (cézium, stroncium). Ezen felül segít a gyógyszermaradványok eltávolításában is. Stimulálja az immunrendszert, miközben remineralizálja a szervezetet. \r\n\r\nSok éves használat mellett semmilyen mellékhatás nem tapasztalható. A Humicin® egy igen jól tolerálható táplálék-kiegészítő, eddig semmilyen allergiás reakciót nem tapasztaltam. Fontos, hogy nem túladagolható, így hosszútávon mellékhatás nélkül nyugodtan ajánlom betegeimnek gyógyulásuk után is megelőzésképpen a mai szennyezett világban. Folyamatosan ásványi anyagokat juttat a szervezetbe, miközben a mindennapi mérgeket, mint a szivacs felszívja. Nem mellékes, hogy segít a sav-bázis egyensúly kialakításában és megtartásában.”\r\n\r\n\r\n\r\nDr. Rippel Emília fogorvos\r\n

Kiválóak a termékek!

Szuper jók a termékek!

A közelmúltban kétoldali bokatörést szenvedtem. Azonnal megműtöttek, és csavarokkal rögzítették a bokámat. Hetekig fekvő-, majd járógipszben "pihentem". Ez idő alatt vasas, majd mikroelem tartalmú Humicin tablettákat szedtem. A gipsz levételét követően a röntgenvizsgálat során az orvosom elismerően megjegyezte, hogy meglepően gyorsan és tökéletesen összeforrtak a csontjaim. /G. Gábor/

Évek óta nagyon fájtak már az ízületeim, főleg a térdem és a derekam. Az ízületi gyulladás megnehezítette számomra nemcsak a munkavégzést, de a napi rutinfeladataim elvégzését is. Reggelente nehezemre esett az ágyból felkelni, lehajolni, majd újra felegyenesedni stb. Ekkor rátaláltam a Humicinre, és 2 doboz szelénes, majd 1 doboz natúr tabletta beszedése után az ízületi fájdalmaimat mintha elfújták volna. Azóta akár a kerítésen is át tudnék ugrani. (M. László 65 éves, nyugdíjas)

Egy szolid idegkimerültség előszeleként alacsony vasat diagnosztizáltak,melyet 3 havi vasas humicin szedésével a normál értékre hoztunk,ami azóta is normál értéken van. (T.M.V. )

Már nem is tudom hová raktam ezt az irkám: Talán a vastartalmut tárgyaló valamelyik topikba. A leirtak meglepőek, de igazak! Nem mese megtörtént: Egy utcabéli fiatalaszony pár éve spontán felkinált egy talpmaszázst. Szüz voltam, mert még sose csinálták. A kezdeti nagyon fájból, átment a dolog hú de jóba. Olyan közérzet javító volt, hogy pár napig szinte nem is a földön jártam. Erős dohányos vagyok. Vettem egy általános mérgtelenitő , és egy dohányosoknak ajánlot Humicint.A Nő többszörkényeztetett talpmaszázzsal, ami mindig úgy kezdödött, hogy a fájdalomtól ugra bugra.Nő jön kezdi óvatosan, nehogy véletlenül megrúgjam.Semmi fájdalom , vagy ugra bugra.Csodálkozik mi történt? Én se értettem. Aztán beugrott: A Humicin! Akkor fél doboznál tartottam. Ezt a ferrumot nem ismerem, de engem nagyon meggyőzött az egyéb Humicin. A gyártója a Humet R atyja volt. az lett továbbfejlesztve - Nem kicsit-. Pl. a huminsav tabletásítássa, magyar szabadalom! Még érdekesség, és/vagy kérdés: Amikor a fájdalmas kezdések voltak, a nő ujjai koromfeketék lettek. Valaki azt mondta, mert a bőrön át kimaszirozódott, a méreg. Ez létezhet? Humicin után megszűnt ez.

Közlekedésből származó nehézfémterhelést állapítottak meg nálam amitől már több mint egy évtizede hullik a hajam és rétegesen mállik szét a körmöm. Azóta már sok mindent kipróbáltam, de ezek a problémák nem szűntek meg. Kaptam egy EZOPORTA újságot amiben először olvastam a humicin kapszuláról, hogy kivezeti a nehézfémet a szervezetből, azonnal megvettem és elkezdtem szedni. Másfél hónap szedése után vettem észre, hogy nőni kezd a körmöm.és egyre szebb lesz, már ki is lehet lakkozni.Sajnos két hónap után abbahagytam és kezdődött minden elölről. Néhány hónap után ismét elkezdtem szedni és a folyamat újból ismétlődik, de most nem fogom abbahagyni.L.É.


Amennyiben, már Ön is használta bármely Humicin® étrend-kiegészítő termékünket, örömmel vesszük, ha megosztja velünk a véleményét, észrevételeit.