Videók

Immunerősítés huminsavval

Hogyan turbózhatod fel az immunrendszered? Van egy természetes módszer, ami két módon is segít neked ebben! Mi ez a két mód, és hogyan működik a megoldás, mindezt megtudhatod a videóból.


Nehézfém kivezetés huminsavval

Vannak olyan ártalmas betolakodók, amelyekkel szervezetünk alaphelyzetben sem tudja maradéktalanul felvenni a versenyt. Ezek pedig a NEHÉZFÉMEK. Ezekkel szemben a jól ismert méregtelenítési technikák sajnos nem működnek, és szervezetünknek sincs rá jól bevált módszere. Hogyan rakódnak le hosszú évekre, évtizedekre a legfontosabb szerveinkbe a nehézfémek? A videóból kiderül a válasz és a megoldás!


Ásványi anyagok pótlása: mivel mikor hogyan?

Hogyan válaszd ki a legideálisabb ásványi anyag készítményt? Mire figyelj, mi a különbség a mono és a komplex termékek között? A videóból kiderülnek a legfontosabb tudnivalók.


Huminsavas fogyókúra?

Eloszlatjuk a tévhiteket. Ne dőlj be a divatos huminsavas fogyókúrának, mert csalódni fogsz! Nézd meg annak a szakembernek a 4 tanácsát, aki már egy évtizede foglalkozik a huminsavval, és pontosan tudja, hogyan lehet hatásos a fogyókúrában. Muszáj megnézned a videót, mielőtt fogyókúrába kezdesz!


Amit a vashiányról tudnod kell

Sokan kérdeztek minket a vas pótlásáról, ezért Adrienn készített egy videót, amiben elmondja:

  • miért is olyan fontos a szervezetünknek a vas
  • mit kell minden szülőnek tudnia
  • mik a vashiány tünetei
  • mi a HATÁSOS MEGOLDÁS a hiány pótlására!

Nézd meg, mi a hatékony vaspótlás titka, amivel egy csapásra megoldódhat jó pár bosszantó tüneted. Nem fogod elhinni, milyen egyszerű a megoldás...


Az aktív és energikus élet kulcsa

Ha szeretnél aktív és energikus lenni, nézd meg Adrienn legújabb videóját, amiből kiderül, miért választják komoly sportolók is a huminsav TERMÉSZETES segítségét! Annyit már most elárulhatunk, hogy a csúcsteljesítmény idejét növelheti meg a huminsav.


Veszélyes az amalgám fogtömés!

Egyre többet hallani, hogy baj van az amalgám fogtömésekkel, az EU be is fogja tiltani a használatát 2030-tól.

Te ne várj addig, mert közben minden nap méreg kerülhet a tömésből a szervezetedbe! Nézd meg, hogyan mérgezed magad a tudtodon kívül, és milyen betegségeket okozhat mindez. Ha Neked is van amalgám fogtömés a szádban, erről FELTÉTLENÜL tudnod kell.

Adrienn legújabb videójában elmondja, hogy miért veszélyes annyira az amalgám, hogy EU-tiltás szükséges.


Milyen hibákat követhetsz el az ásványi anyag-pótlásban?

Nézd meg a rövid videót, amiből kiderül, milyen hibákat lehet elkövetni, ha valaki nem tájékozódik kellőképpen azelőtt, hogy pótolni kezdené az ásványi anyagokat a szervezetében.


Hogyan győzd le a tavaszi fáradtságot

Ha reggelente nehezedre esik felkelni, ha egész nap döntöd magadba a kávét, ha semmihez sincs erőd és folyton aludnál, akkor Téged a tavaszi fáradtság néven is ismert tünetcsoport kapott el. 

De van rá megoldás: most eláruljuk, hogyan szabadulj meg tőle! Nézd meg a rövid videót, amiből kiderül, mi az az 5 ok, amiért enervált és fásult vagy, és mit tegyél annak érdekében, hogy ez a lehető legrövidebb ideig tartson.


12+1 pont, amiért fontos a szelén

A szelénről viszonylag kevés szó esik, pedig ALAPVETŐ szerepet játszik szervezetünkben. Hiánya nagyon komoly betegségekhez vezethet, például MEDDŐSÉGET, sőt magzati rendellenességeket is okozhat.

Most 12+1 pontban megtudhatod, mit kell tudni erről az ásványi anyagról az alábbi rövid videóból.


Íme, EXKLUZÍV videósorozatunk 3. része a méregtelenítésről.

Ne hagyd ki Te se! Adrienn a videóban azt is elárulja, miket tapasztalhatsz magadon méregtelenítés közben. Mielőtt belekezdesz a kúrába, feltétlenül nézd meg, hogy minden információt megtudhass a sikeres méregtelenítésről.


Méregtelenítés 2. rész

Nézd meg, ha szeretnéd megtudni, hogyan tudsz KÍMÉLETES és TERMÉSZETES módon megszabadulni a szervezetedben felhalmozódott nehézfémektől, és hogy miért vagyunk mi itt Magyarországon szerencsés helyzetben! 03:18-nál még egy váratlan fordulatról is beszámol Adrienn!


Méregtelenítés 1. rész

Ebből a részből kiderül, hogy mikor NE méregteleníts... Vajon Te érintett vagy? Nézd meg! >>>