A TERMÉKEKRŐL ÉS A KEDVEZMÉNYEKRŐL

 

A Humicin® étrend-kiegészítő termékcsalád termékei egységesen 5.800,- Ft-ba kerülnek.

Mivel a termékek szedését kúraszerűen ajánljuk (1 kúra = 3 hónap = 3 doboz Humicin®), három doboz termék egyidejű megvásárlása esetén 300,- Ft árkedvezményt biztosítunk a harmadik doboz Humicin® termékre. Így a harmadik doboz terméket Ön 5.800,- Ft helyett 5.500,- Ft-ért vásárolhatja meg.

Amennyiben Ön 2 teljes kúrát vásárol, azaz 6 db terméket, a kedvezmény újra életbe lép megint a harmadik termékre. Így Ön már összesen 2 X 300,- Ft-ot spórol meg. És így tovább…

34.000,- Ft értékű termékvásárlás esetén a szállítás ingyenes függetlenül a fizetés módjától. 


VÁLASZTHATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Webáruházunk az MPL Futárszolgálat közreműködésével juttatja el Önhöz csomagját az alábbi választási lehetőségeket biztosítva:

  • Házhoz szállítás 1.810,- Ft  Ebben az esetben a csomag az Ön otthonába érkezik.
  • Postán maradó 1.450,- Ft  A csomagot a futárszolgálat nem kézbesíti ki lakcímre, az Ön által kért Postán marad. 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye.
  • MOL/COOP PostaPont 1.450,-Ft  A csomagot a futárszolgálat nem kézbesíti ki lakcímre, az Ön által kért PostaPonton marad. 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye.
  • Csomagautomata 1.450,- Ft  A csomagot a futárszolgálat nem kézbesíti ki lakcímre, az Ön által kért Csomagautomatában marad. 2 munkanap áll rendelkezésére, hogy küldeményét a Csomagautomatából átvegye. Amennyiben a Csomagautomatából 2 munkanap alatt nem veszi át csomagját, az bekerül a Posta helyileg illetékes kirendeltségére, és a továbbiakban 5 munkanapig ott átvehető.


VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK

  • Utánvét: 390,- Ft  Ha Ön ezt a fizetési módot választja, a termék/ek vételárát, a szállítási és készpénzkezelési díjat közvetlenül a csomag  átvételekor fizeti ki pl. futárnak, PostaPonton, Csomagautomatába. 
  • Banki előreutalás: díjtalan  Ha Ön előreutalással fizet, a termék/ek vételárát, és a szállítási díjat előre el kell utalnia a megadott számlaszámra.  Csomagját akkor indítjuk útnak, ha utalása megérkezett számlánkra. Ehhez az alábbi adatok szükségesek: Gombás Adrienn e.v., 10103874-07289300-01003001 (Budapest Bank) Az utalás közlemény rovatába, kérjük, tüntesse fel megrendelése számát, melyet a visszaigazoló e-mailben talál.
  • Bankkártyás fizetés: díjtalan  Bankkártyás fizetés esetén Ön a pénztárból átirányításra kerül a B-Payment (Borgun Bank) oldalára, ott történik a fizetés.


A CSOMAG VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDEJE

2-5 munkanap


GARANCIA

Önt a termék/ek kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül megilleti a vásárlástól való elállás joga. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a terméket étrend-kiegészítő készítmény jellegére való tekintettel kizárólag bontatlan csomagolásban van módunk visszavásárolni.