A brokkoli az oka, hogy sokat fáj a fejed, kimerült vagy?

Szennyezett az Európában forgalmazott élelmiszerek majdnem fele a legfrissebb vizsgálat szerint! A leginkább szennyezett terméknek a brokkoli számít, amelynél a minták 3,4%-ában talált vegyszermaradványt a határértéket meghaladó mennyiségben az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság áprilisi vizsgálata. Utána a szőlő és a paprika következik a rangsorban.

Bár nem magasak az értékek, hiba lenne félvállról venni: az a vizsgálatból nem derül ki, hogy HOSSZÚ TÁVON kinek hogyan reagál a szervezete az ilyesfajta szennyezésre.

Hiába gondoljuk, hogy az egészségünk érdekében sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, ha azok vegyszeres kezelés után jutnak el hozzánk.

Aggasztó adat az is, hogy az élelmiszerek 28%-ában egyidejűleg többféle vegyszer nyomait is felfedezték. Minden második banán tartalmazott többféle kemikáliát, a listán nem sokkal előzi a szőlőt illetve a paprikát. Volt olyan török szőlőminta, amelyben 19-féle szer maradványát fedezték fel! Még ha ezek mind határértéken belül is maradtak, nem lehet pontosan tudni, együttesen milyen hatással vannak az emberi szervezetre, főleg a fejlődésben lévő gyerekekre.

Ezt tudod tenni a bevitt mérgek ellen >>>

Létezik egy olyan étrend-kiegészítő kapszula, amelynek erőteljes méregtelenítő hatása van, és kivezeti a felhalmozódott nehézfémeket a szervezetből. Ez nem más, mint a tiszta, természetes huminsavat tartalmazó Humicin Natúr.

Ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is!